Verwijlen Coaching; meer dan coaching

De basis van Verwijlen Coaching is het coachen en trainen van de Nederlandse top degenschermers. Van daaruit groeide een organisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van schermactiviteiten in al haar facetten. Van clinics voor scholen en bedrijven tot kinderfeestjes, van introductiecursus tot Olympische training, van trainingsstages tot het verzorgen van een training bij uw schermvereniging en van toneelschermen tot management coaching.

Het team van Verwijlen Coaching staat onder leiding van Maître Roel Verwijlen, bondscoach degen, hij wordt daarbij geholpen door twee gediplomeerde schermleraren die tevens lid zijn van de Nederlandse schermploeg: Bas Verwijlen (tweevoudig wereldbekerwinnaar junioren) en Siebren Tigchelaar (Nederlands kampioen degen).

Met dit team kunnen we u op schermgebied volledig van dienst zijn. Niet alleen voor schermers maar ook als het er om gaat uw teambuilding activiteiten of uw jaarlijkse bedrijfsuitje een speciaal tintje geven. Met schermen heeft u zeker iets nieuws, waar uw mensen met plezier op terug zullen kijken. Het is een kennismaking met een klassieke sport die met zijn tijd is meegegaan (elektronische treffer registratie) maar die de normen en waarden van vele eeuwen terug heeft behouden.

 Maitre Roel Verwijlen

Nederlandse schermers in actie op het WK